Φιλοσοφία

Η ιδέα για το Professional Touch γεννήθηκε από δύο κορίτσια με μοναδικό όνειρο την καλαισθησία και την ανακούφιση των άκρων. Σκοπός μας είναι να εφαρμόσουμε τις γνώσεις και την εμπειρία / εξειδίκευση μας στις ανάγκες των πελατών μας.

Το φιλόξενο κατάστημά μας στο κέντρο της Κηφισιάς σας περιμένει για να σας προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ & τεχνητών νυχιών. Είμαστε στην διάθεση των πελατών μας για να καταλάβουμε ακριβώς τις ανάγκες τους και να προτείνουμε λύσεις για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για καινούργιες μεθόδους και προϊόντα καθώς και όλες τις τάσεις της μόδας.

Καθαριότητα

Δίνουμε πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα στην απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων μας καθώς και στην υπόλοιπη γενική καθαριότητα του χώρου. Την καλύτερη δυνατή καθαριότητα και υγιεινή την πετυχαίνουμε με κλιβάνους τελευταίας τεχνολογίας και ειδικά αντισηπτικά – απολυμαντικά υγρά.

Ο Χώρος

Έχουμε δημιουργήσει ένα ζεστό και άνετο χώρο όπου οι πελάτες μας ανανεώνονται, χαλαρώνουν και νιώθουν να ξεφεύγουν από την ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Απολαύστε τις υπηρεσίες του Professional Touch, πίνοντας μαζί μας τον καφέ και το τσάι που σας προσφέρουμε.

Πέρα από το άνετο και ευχάριστο περιβάλλον μας υπάρχουν εξειδικευμένα εργαλεία και αναλώσιμα προϊόντα για κάθε σας ανάγκη.

Πως Διαφοροποιούμαστε...

Οι γνώσεις που έχουμε αποκτήσει με τη φοίτησή μας σε ειδικές σχολές περιποίησης άκρων και εφαρμογής τεχνικών και εξειδικευμένων υλικών καθώς και η πολυετής εμπειρία μας στο επάγγελμα, μας επιτρέπουν να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τόσο για τον καλλωπισμό όσο και για τη θεραπεία των άκρων σας.

Που εξειδικευόμαστε...

Εξειδικευόμαστε στο θεραπευτικό πεντικιούρ (κάλους, σκληρύνσεις, είσφρυση νυχιών) και στην εφαρμογή Βιολογικού Gel (biosculpture gel) είτε ως φυσική ενίσχυση είτε σε τεχνητά νύχια.

Οι γνώσεις, η συνεχής ενημέρωση και η αγάπη για τη δουλειά μας είναι το μυστικό μας. Σας περιμένουμε!